Βίγκαν πιστοποίηση “Οι Γουμένισσες”

Νέα βίγκαν πιστοποίηση από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. Οι Γουμένισσες , υφιστάμενη συνεργασία που μας έχουν εμπιστευτεί και σε άλλα πρότυπα (ISO 22000), αποφάσισαν  να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και να παράξουν μια νέα γραμμή vegan προϊόντων.

Βίγκαν πιστοποίηση

Η Δήµητρα Δάρτση, γέννηµα θρέµµα της περιοχής της Γουμένισσας του νομού Κιλκίς της Κεντρικής Μακεδονίας, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τις «γουμένισσες» το 2000. Οικογενειακά γευστικά µυστικά, γλυκιές παραστάσεις και η αγάπη για την παράδοση ήταν που την ενέπνευσαν να µεταφέρει τις σπιτικές λιχουδιές στα ράφια των καταστημάτων τροφίμων με την δημιουργία των «γουμενισσών». Το 2012 η κόρη της, Άννα Κέζου, ανέλαβε ενεργό ρόλο στην αναδιοργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης ενώ το 2017 στην ομάδα των «γουμενισσών» εντάχθηκε η Μαρία Κοσματοπούλου, που ολοκλήρωσε το δυναµικό δίδυµο των «Ελληνίδων Παραγωγών», με την πολυετή εμπειρία της  στο marketing και τις πωλήσεις.

Το διάστημα αυτό η γυναικεία ομάδα των “γουμενισσών” ανέπτυξε με αγάπη πολλές νέες σειρές προϊόντων, μετεγκαταστάθηκε σε νέα μονάδα, εκσυγχρόνισε τον εξοπλισμό της και αναπτύχθηκε στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού εξυπηρετώντας σήμερα περισσότερα από 1000 καταστήματα τροφίμων και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

 «Οι γουμένισσες» έχουν βραβευτεί κατά καιρούς από διάφορους φορείς και επιλέγονται από σεφ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η νέα γραμμή VEGAN προϊόντων πιστοποιήθηκε επιτυχημένα από τον φορέα μας και ήδη κυκλοφορεί στα ράφια των καταστημάτων με το σήμα vegan της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. Πρόκειται για προϊόντα τα οποία χαρακτηρίζονται από ποιότητα στην παρασκευή τους με πλήρη έλεγχο της γραμμής παραγωγής έτσι ώστε να προκύψει ένα αμιγώς βίγκαν προϊόν.

Βίγκαν πιστοποίηση

Σας ευχαριστούμε για την επέκταση της συνεργασίας με τον φορέα μας και είμαστε σίγουροι ότι η νέα βίγκαν γραμμή παραγωγής θα εμπλουτισθεί με περισσότερα προϊόντα τα οποία θα φέρουν την βίγκαν πιστοποίηση του φορέα μας!