Κατάταξη του 5αστερου Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

Η τουριστική επιχείρηση Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος πιστοποιητικό κατάταξης 5 αστέρων καθώς και σήμα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΪΝΟ»

ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Κατάταξη του 5αστερου Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel από ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

Το Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel είναι ένα ιστορικό και τοπικό ορόσημο που βρίσκεται στην Αιδηψό στην Βόρεια Εύβοια. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον με μία δόση διακριτικής πολυτέλειας, καθώς και άμεση πρόσβαση στο Spa. Προσφέρει στους πελάτες του μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις και ξεχωρίζει για την υγιεινή Μεσογειακή κουζίνα, που παράγεται από τοπικές πρώτες ύλες ή για τα απολαυστικά πρωινά μπουφέ τα οποία έχουν πιστοποιηθεί με το σήμα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΪΝΟ». Μόλις μιάμιση ώρα μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθήνας, το Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές.

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. διαθέτει ένα δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων επιθεωρητών όπου παρέχουν υπηρεσίες οι  οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία και το κύρος τους τοποθετώντας την ως ένα σημαντικό παράγοντα επιθεώρησης κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων – ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για την άρτια συνεργασία, ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες και ευχόμαστε ένθερμα για την εκπλήρωση των στόχων και επιδιώξεών σας.