Ι.ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ με πιστοποίηση ISO 9001 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

Η Ι.ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ επαναξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.. Σταθεροί στην προσήλωσή τους στην ποιότητα διατηρούν το πιστοποιητικό ISO 9001 από το 2013.

Η Ι.ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ δραστηριοποιείται στα Χανιά Κρήτης από το 2006. Εδρεύει στον Κόμβο Μουρνιών επί της Λεωφόρου Μουρνιών 56 εξυπηρετώντας όλους τους πολίτες των Χανίων, ελέγχοντας όλων των ειδών τα οχήματα: ελαφρά έως 3,5 τόνους, βαρέα άνω των 3,5τν, ADR, ATP, υγραέρια και δίκυκλα.

Εγκατάσταση ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, είναι πλήρως εκσυγχρονισμένα και πιστοποιημένα δίνοντας στον πολίτη πλήρη ενημέρωση για την τεχνική επάρκεια του οχήματός του. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό ελέγχει το όχημα και οπτικά (μακροσκοπικός έλεγχος) ώστε να ενημερώσει τον πολίτη για την κατάσταση του οχήματός του. Με τη χρήση συγχρόνου πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης πελατών, το ΙΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ενημερώνει τους πολίτες για την ακριβή ημερομηνία ελέγχου του οχήματος τους, αποφεύγοντας έτσι τα πρόστιμα εκπροθέσμου ελέγχου που επιβάλλονται στα οχήματα από το Υπουργείο Μεταφορών.

Η Ι.ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΕ διενεργώντας ετησίως πάνω από 22.000 οχήματα προσφέρει στους πολίτες των Χανίων την γνώση και ενημέρωση του πόσο ασφαλές είναι το όχημά τους. Με γνώμονα την οδική ασφάλεια και το καθαρο περιβάλλον η εταιρεία και το προσωπικό της δεσμεύεται για την ακεραιότητα των οχημάτων που ελέγχει και για ένα φιλικό, χωρίς καυσαέρια, περιβάλλον.

Εγκατάσταση ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ

Η μακρόχρονη προτίμησή σας στον φορέα μας αποτελεί τιμή και ευθύνη για την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.  όπου ετησίως επιθεωρούμε με αξιοπιστία και με την κατάλληλη τεχνική επάρκεια την εφαρμογή του προτύπου στην λειτουργία της επιχείρησή σας!!