ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ με πιστοποίηση ISO 22000 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

Το καφεκοπτείο ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΦΕ πιστοποιήθηκε για άλλη μια τριετία από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. βάσει του προτύπου ISO 22000. Πρόκειται για μια πολύχρονη συνεργασία (15 έτη) όπου η επιχείρηση δείχνει σταθερή προσήλωση στην παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων. Η εταιρεία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φ. ΣΠΙΝΟΣ Ε.Ε.» δραστηριοποιείται στο χώρο επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας ποιοτικού καφέ αδιάλειπτα επί επτά δεκαετίες, στην περιοχή του νομού Μεσσηνίας.

Το καφεκοπτείο ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΦΕ πιστοποιήθηκε για άλλη μια τριετία από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. βάσει του προτύπου ISO 22000

ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ – Η Ιστορία

Η ιστορία της οικογένειας Σπίνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του ελληνικού καφέ στον Ν. Μεσσηνίας.  Η επιχείρηση με την σημερινή της μορφή είναι η συνέχεια (τρίτη γενιά) του παραδοσιακού οικογενειακού καφεκοπτείου «Ελληνικός Καφές Σπίνος» το οποίο ιδρύθηκε το 1926 από τον Γεώργιο Σ. Σπίνο

Στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 1000τ.μ, στον Αντικάλαμο Καλαμάτας και αποτελεί μία σύγχρονη βιοτεχνική μονάδα παραγωγής καβουρντισμένου καφέ που είναι οργανωμένη βάσει όλων των προδιαγραφών (μηχανολογικός εξοπλισμός, σύστημα διαχείρισης & ασφάλειας HACCP κλπ.) εξασφαλίζοντας σταθερότητα στην ποιότητα αλλά διατηρώντας την ίδια στιγμή έντονο το άρωμα της παράδοσης.

ΣΠΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ – Τα προϊόντα

Ο «Αυθεντικός Ελληνικός Καφές ΣΠΙΝΟΣ», o «TRE GATTI premium espresso» 100% arabica καθώς και η επαγγελματική σειρά εκλεκτών καφέδων «ΣΠΙΝΟΣ» (εσπρέσο, στιγμιαίος, φίλτρου, ντεκαφεινέ) είναι τα βασικά προϊόντα της επιχείρησης στην αγορά HORECA αλλά και στα ράφια των S/M και με εξαγωγές σε πολλές χώρες.

 

Τον Νοέμβριο του 2022 η επιχείρηση επαναπιστοποιήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. κατά ISO 22000 και έλαβε νέο πιστοποιητικό για άλλη μια τριετία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες του φορέα μας και ευελπιστούμε στην ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και για τα επόμενα έτη.