ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ Τσουρέκια με Vegan Label by LETRINA

Η  γνωστή σε όλους εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, η επιχείρηση με ιστορία άνω των 70 ετών στην αρτοποιεία και παραγωγή τσουρεκιών, επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε το Vegan Label για 4 προϊόντα τσουρεκιού.

Η  γνωστή σε όλους εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, η επιχείρηση με ιστορία άνω των 70 ετών στην αρτοποιεία και παραγωγή τσουρεκιών, επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε το Vegan Label για 4 προϊόντα τσουρεκιού.

Τερκενλης – Η ιστορία…

Η ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ  έχει ιστορία 74 ετών. To 1948 ξεκίνησε η επιχειρηματική διαδρομή της οικογένειας Τερκενλή στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής με την ίδρυση, του πρώτου καταστήματος από τον Σταύρο Τερκενλή στις οδούς Τσιμισκή με Αριστοτέλους γωνία, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

Μετά από 40χρόνια αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ενός υφιστάμενου καταστήματος ο Παύλος Τερκενλής με στόχο την δημιουργία μιας αλυσίδας ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων καταστημάτων, κάνοντας το Brand γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  Η παραγωγική μονάδα της επιχείρησης λειτουργεί στο 17οχλμ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στο Βιομηχανικό πάρκο της Ν. Ραιδεστού από το 2003. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη πρότυπη μονάδα αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και catering που στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 8.000τμ και περιλαμβάνει εργαστήρια, συσκευαστήρια, χώρους εκπαίδευσης και σεμιναρίων καθώς και έκθεση – πρατήριο προϊόντων.

Τερκενλης – Vegan Label by Letrina…

Η LETRINA επιθεώρησε και έλεγξε την παραγωγική γραμμή, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της επιχείρησης με στόχο να επιβεβαιώσει την μη ύπαρξη ζωικών υλών στο τελικό προϊόν καθώς και την τήρηση της συνθήκης του non animal cruelty στα συστατικά των προϊόντων της. Με την παρούσα πιστοποίηση η εταιρεία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ μπορεί να χρησιμοποιεί το vegan label by Letrina σε τέσσερα προϊόντα τσουρεκιών:

  • VEGAN ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ, ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
  • VEGAN ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • VEGAN ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • VEGAN ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ MINI

Σας ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία, για την πιστή τήρηση των κριτηρίων και κανόνων του vegan label και ευελπιστούμε και σε προέκταση της συνεργασίας μας και σε άλλα πρότυπα