Η FLORATOS SA και EASY CARGO LTD με πιστοποίηση ISO 9001 και ISO 22000 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

Η Floratos S.A. και η EasyCargo Ltd είναι δύο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες με μακρά παράδοση στις Εθνικές και Διεθνείς οδικές μεταφορές. Πρόκειται για πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο των οδικών μεταφορών με φήμη και αξία που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα.

H Floratos SA ιδρύθηκε από τον Ανδριανό & την Κωνσταντίνα Φλωράτου ως οικογενειακή επιχείρηση στην πόλη της Πάτρας στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Η εταιρεία ξεκίνησε τον κύκλο εργασιών της με εγχώριες μεταφορές φορτίων στην Ελλάδα και συνέχισε να επεκτείνεται διαρκώς. Σήμερα επικεντρώνεται στην διεθνή μεταφορά υγρών τροφίμων σε δεξαμενές. Με την παροχή διεθνών λύσεων μεταφοράς, η Floratos S.A. ικανοποιεί τις ανάγκες και επιλύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες τους καθημερινά στη διεθνή αλυσίδα εφοδιασμού.

floratos

Η Floratos S.A. προσπαθεί συνεχώς να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες όσον αφορά:

  •  Έγκαιρη παραλαβή/παράδοση των φορτίων
  •  Ασφαλή παραλαβή/μεταφορά/παράδοση των φορτίων
  • Διασφάλιση ποιότητας φορτίων και υγιεινής
  • Προστασία του περιβάλλοντος

Η Floratos S.A. και η EasyCargo Ltd ελέγχθηκαν και πιστοποιήθηκαν από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. για τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία αποδεικνύει την πίστη της στα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων καθώς και στην προστιθέμενη αξία που προσδίδουν τα πιστοποιητικά τόσο στην λειτουργία της επιχείρησης όσο και στην φήμη της.

 

 

Σας ευχαριστούμε για την επιτυχημένη συνεργασία μας στην πιστοποίηση ISO 9001 και ISO 22000 και ευελπιστούμε σε επέκτασή της και σε άλλα πρότυπα!