Η FRONERI ΕΛΛΑΣ (παγωτά BOSS, NIRVANA, MAGNUM κ.α.) με πιστοποίηση κατά ISO 22000 από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

Εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων λόγω COVID-19,  η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. συνεχίζει να προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες της. Στις 07/04/2020 η επιχείρηση FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε. πιστοποιήθηκε κατά ISO 22000 αποδεικνύοντας την πεποίθηση της ότι η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί προτεραιότητά της!

Η επιχείρηση FRONERI είναι μια παγκόσμια εταιρία έχοντας ως αποκλειστική δραστηριότητα την παραγωγή παγωτού. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο και προσφέρει την πλήρη γκάμα παγωτών, από παγωτά με βάση τα γαλακτοκομικά προϊόντα εώς σορμπέ και παγωτό με βάση οργανικές πρώτες ύλες καθώς και από κυπελλάκια εώς ξυλάκια.

FRONERI ΠΑΓΩΤΑ

Η FRONERI δεν είναι μόνο μια ισχυρή εμπορική επωνυμία, αλλά κατέχει επίσης και αδιαμφισβήτητα την #1 θέση σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας παγκοσμίως. Διαθέτει στην ελληνική αγορά δημοφιλή brands όπως το BOSS, NIRVANA, MAGNUM, ALOMA, LACTA, OREO και MERENDA στα Πράσινα Ψυγεία της

Η FRONERI έχει διαχρονικές σχέσεις απόλυτης συνεργασίας με κορυφαίες εταιρίες όπως η Nestlé και η Mondelēz

FRONERI LETRINA
Ενδεικτικές μάρκες παγωτών FRONERI

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης ISO με 30 χρόνια εμπειρίας στις επιθεωρήσεις συστημάτων. Διαθέτει ένα δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων επιθεωρητών όπου παρέχουν υπηρεσίες οι  οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία και το κύρος τους, τοποθετώντας την ως ένα σημαντικό οικονομικό παράγοντα στην πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης όπως είναι το ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, AGRO 2.1 , AGRO 2.2. ,OHSAS 18001 (ISO 45001), ISO 27001 κ.λ.π.

Ευχαριστούμε την  εταιρεία FRONERI ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε. για την εμπιστοσύνη τους στον φορέα μας και ευελπιστούμε η αρχή αυτής της συνεργασίας να αποτελέσει έναυσμα και κίνητρό για επέκταση των δραστηριοτήτων σας καθώς και της μεταξύ μας συνεργασίας.