Η IpHost με ISO 27001 και ISO 9001 από την LETRINA S.A.

Η IpHost με ISO 27001 και ISO 9001 από την LETRINA S.A. H IpHost είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές στην Ελλάδα που προσφέρει cloud services, web hosting και domains.

IpHost

H IpHost είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές στην Ελλάδα, εγκεκριμένος από την ΕΕΤΤ και την Eurid, και παρέχει online σύστημα διαχείρισης που καθιστά εύκολη και άμεση την διαχείριση τόσο των domains όσο και των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρει. Επιπλέον αποτελεί και τον πρώτο στην Ελλάδα συνεργάτη της εταιρίας cPanel έτσι ώστε οι υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχει να έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την καλύτερη δυνατή απόδοση. Επιπλέον οικονομικά και ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών παρέχονται διαρκώς σε συνδυασμό με ποιοτική παροχή υπηρεσιών και άμεση υποστήριξή τους.

Η IpHost είναι από τις λίγες εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας αποκλειστικά σε ελληνικά datacenters από το 2001, έχοντας δικές της γραμμές και εξοπλισμό στο καλύτερο datacenter της Ελλάδας, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές ακόμα και σε σύγκριση με πακέτα που φιλοξενούνται στο εξωτερικό. Οι υπηρεσίες της IpHost παρέχονται μέσω των εγκαταστάσεων της LAMDA Hellix στο Κορωπί. Πρόκειται για το καλύτερο datacenter στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα datacenters της Ευρώπης το οποίο φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις πληροφορικής στην Ελλάδα.

Τον 9/2021 η IpHost εμπιστεύθηκε την LETRINA για την πιστοποίηση των συστημάτων της κατά ISO 9001 και ISO 27001 αποκτώντας την επίσημη επιβεβαίωση ότι η ασφάλεια της πληροφορίας και η διαχείριση της ποιότητας αποτελεί σημαντικό και καθοριστικό παράγοντα στην λειτουργία της επιχείρησης.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και ευελπιστούμε αυτή η νέα συνεργασία μας να αποτελέσει το έναυσμα για επέκταση σε πιστοποίηση και άλλων προτύπων.