Κατάταξη 5άστερου ξενοδοχείου στην Σαντορίνη

Η τουριστική επιχείρηση OMMA – VENTURE ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ IKE επιθεωρήθηκε από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. και έλαβε από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος πιστοποιητικό κατάταξης 5 αστέρων, βεβαίωση συμμόρφωσης χρήσης όρου “BOUTIQUE HOTEL” και βεβαίωση χρήσης σήματος «Ελληνικό Πρωινό – Greek Breakfast»

To ξενοδοχείο ΟΜΜΑ είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία με θέα στην Καλντέρα, στη Σαντορίνη, απ’ όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγναντεύσουν το ηλιοβασίλεμα, να βρεθούν κοντά στην κατευναστική φύση και να απολαύσουν τις υπηρεσίες (πισίνα, spa, ελληνικό πρωϊνό κλπ) που τους παρέχονται.

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. διαθέτει ένα δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων επιθεωρητών όπου παρέχουν υπηρεσίες οι  οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία και το κύρος τους τοποθετώντας την ως ένα σημαντικό παράγοντα επιθεώρησης κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων – ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου για την άρτια συνεργασία, ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες και ευχόμαστε ένθερμα για την εκπλήρωση των στόχων και επιδιώξεών σας.