Η ΛΕΤΡΙΝΑ στην Θεσσαλονίκη με νέα γραφεία!!!

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. (τομέας πιστοποίησης) στη Θεσσαλονίκη με ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. Μια νέα αρχή που σηματοδοτεί την διεύρυνση της παρουσίας της ΛΕΤΡΙΝΑ στη Βόρεια Ελλάδα.

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. αποτελεί έναν αμιγώς ελληνικό διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης ISO. Η παρουσία της στην Θεσσαλονίκη και κατ’επέκταση στη Βόρεια Ελλάδα αποτελεί ένα εγχείρημα που ήδη είναι σε εφαρμογή τα τελευταία χρόνια με ένα δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων και καταρτισμένων επιθεωρητών όπου παρέχουν υπηρεσίες οι  οποίες διακρίνονται για την αξιοπιστία και το κύρος τους. Όλο αυτό το εγχείρημα πια βρίσκει την βάση του, την έδρα του όπου η διαχείριση των υπηρεσιών πιστοποίησης θα γίνεται με ταχύτητα και δυναμικότητα από τα νέα γραφεία της ΛΕΤΡΙΝΑ. Το προσωπικό της ΛΕΤΡΙΝΑ στα νέα γραφεία διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας με αποτέλεσμα να είναι πλήρως προετοιμασμένοι να σας εξυπηρετήσουν με ποιότητα και συνέπεια.

Θεσσαλονίκη

Τα νέα γραφεία της ΛΕΤΡΙΝΑ ενισχύουν την εικόνα της στην  ελληνική αγορά τοποθετώντας την ως ένα σημαντικό οικονομικό παράγοντα στην πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης όπως είναι το ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001,ISO 45001, ISO 27001, AGRO 2.1 , AGRO 2.2.  κ.λ.π.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και μάθετε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις που μπορεί να σας προσφέρει η ΛΕΤΡΙΝΑ.

 


*όλοι οι παρευρισκόμενοι στην κοπή της πίτας είχαν υποβληθεί την προηγούμενη ημέρα σε rapid test για covid-19 με καθολικά αρνητικά αποτελέσματα