ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ – Οίνοι με πιστοποίηση VEGAN από την ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.

ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ – Vegan Οίνοι…

Μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κλάδο της Οινοποίησης, η “ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ” της οικογένειας του Γιάννη Μπουτάρη πιστοποίησαν τα προϊόντα τους με το VEGAN LABEL της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. Η “ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ” εμπιστεύτηκε τον φορέα μας για την πιστοποίηση VEGAN των οίνων της και ελέγχθηκε – επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε για τις ετικέτες της που δεν περιέχουν κανένα ζωικό στοιχείο ή πρόσθετο στο τελικό προϊόν.

Η ιστορία…

Η Κυρ-Γιάννη ιδρύθηκε το 1997 από το Γιάννη Μπουτάρη, μια από τις ξεχωριστές μορφές της ελληνικής οινοποιίας. Σήμερα, ο Στέλλιος Μπουτάρης, οινοποιός τέταρτης γενιάς, καθοδηγεί την ομάδα της Κυρ-Γιάννη στην επόμενη φάση της εξελικτικής πορείας του Κτήματος, αξιοποιώντας δυναμικά τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας Κυρ-Γιάννη: καινοτομία, σεβασμός στην παράδοση και εξειδικευμένη γνώση για το κρασί, από το αμπέλι ως τον τελικό καταναλωτή.

Τα οινοποιεία…

Με τα δύο οινοποιεία του στις ορεινές περιοχές της Νάουσας και του Αμυντέωνα στη βορειοδυτική Ελλάδα, στόχος της Κυρ-Γιάννη είναι η παραγωγή κρασιών  υψηλής ποιότητας, που συνδυάζουν το στυλ με την αυθεντικότητα, ενώ ταυτόχρονα αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες του ελληνικού αμπελώνα και των γηγενών ποικιλιών, όπως του ευγενούς ερυθρού Ξινόμαυρου.

 

Οι δραστηριότητες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη βασίζονται στο σύνολο τους στην εφαρμογή των αρχών της καλλιέργειας ολοκληρωμένης διαχείρισης. Πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση διαχείρισης, που οφείλεται στην πρόθεση για προστασία του περιβάλλοντος ως πολύτιμου συστατικού στοιχείου ενός πολιτισμού που σήμερα απειλείται. Η ολοκληρωμένη καλλιέργεια, παράλληλα, διασφαλίζει υψηλή ποιότητα στα προϊόντα που παράγονται στο Κτήμα.

Vegan Οίνοι…

Η ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ με την πιστοποίηση VEGAN καταφέρνει να δώσει προστιθέμενη αξία στους Οίνους της και να καλύψει ένα μεγάλο μέρος της καταναλωτικής αγοράς που αναζητάει και επιλέγει οίνους που μπορούν να χαρακτηρισθούν ως VEGAN.

ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ – ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε….

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον φορέα μας για την πιστοποίηση των προϊόντων σας και ευελπιστούμε και στην επέκταση της συνεργασίας μας και σε άλλα πρότυπα.