Πιστοποίησεις Προϊόντων

Vegan Label

Με σεβασμό στις διατροφικές επιλογές των καταναλωτών  η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. ανέπτυξε το δικό της Ελληνικό Ιδιωτικό Πρωτόκολλο ελέγχου & πιστοποίησης “Vegan” βρώσιμων προϊόντων.

Με σεβασμό στις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών, η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. ανέπτυξε ένα πρότυπο Πρωτόκολλο Ελέγχου & Πιστοποίησης VEGAN βρώσιμων προϊόντων.  Με την πιστοποίηση αυτή πλέον, κάθε παραγωγός τυποποιημένων προϊόντων αλλά και γενικότερα του επισιτιστικού κλάδου, δύναται να απευθυνθεί με μέγιστη σιγουριά στο vegan καταναλωτή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Με την σειρά τους οι Vegan που είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στην ταυτότητα των προϊόντων που καταναλώνουν θα μπορούν να εμπιστεύονται προϊόντα που φέρουν το Vegan Label.

Δείτε παρακάτω τις υπηρεσίες Vegan Label και Go Vegan with…LETRINA!!!

Vegan Cert

Καινοτόμος υπηρεσία, πιστοποίηση βρώσιμων προϊόντων ως vegan!!

Είναι το προϊόν σας vegan;;

Ελέγχουμε την γραμμή παραγωγής, τις πρώτες ύλες, την αποθήκευση, τις διαδικασίες καθαρισμού και αποφυγής “επιμόλυνσης” από ζωικά προϊόντα καθώς και το τελικό προϊόν και πιστοποιούμε ότι το προϊόν είναι vegan.

Τώρα είστε σίγουροι ότι είναι vegan!!

vegan check logo

Vegan Check

Έλεγχος ετικέτας. Για τον έμπορο, τον καταστηματάρχη και τα super market

Σε συνέχεια του VEGAN-Cert, η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. προσφέρει μια ακόμη καινοτόμα υπηρεσία προς τους vegan καταναλωτές και όχι μόνο.

Η υπηρεσία VEGAN-Check αφορά κυρίως τον έλεγχο ετικέτας ανά κωδικό προϊόντος έτσι ώστε να γίνει μια αρχική κατάταξή τους στο ράφι του καταστήματος πώλησης.

 

breakfast-1804457_1920

Vegan Breakfast

Premium υπηρεσία. Φτιάχνουμε την δική σας vegan “γωνιά” στο πρωινό σας!!

Το VEGAN BREAKFAST αποτελεί πρόταση για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό στους πελάτες και στηρίζεται στο ιδιωτικό πρωτόκολλο vegan label της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. Πρόκειται για μια premium υπηρεσία με στόχο την δημιουργία ξεχωριστής vegan “γωνιάς” σε κάθε πρωινό.

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία πιστοποίησης πατήστε ΕΔΩ

Για να λάβετε προσφορά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας