Πιστοποίησεις Προϊόντων

Vegan Label

Με σεβασμό στις διατροφικές επιλογές των καταναλωτών  η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. ανέπτυξε το δικό της Ελληνικό Ιδιωτικό Πρωτόκολλο ελέγχου & πιστοποίησης “Vegan” βρώσιμων προϊόντων.

Με σεβασμό στις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών, η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. ανέπτυξε ένα πρότυπο Πρωτόκολλο Ελέγχου & Πιστοποίησης VEGAN βρώσιμων προϊόντων.  Με την πιστοποίηση αυτή πλέον, κάθε παραγωγός τυποποιημένων προϊόντων αλλά και γενικότερα του επισιτιστικού κλάδου, δύναται να απευθυνθεί με μέγιστη σιγουριά στο vegan καταναλωτή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Με την σειρά τους οι Vegan που είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στην ταυτότητα των προϊόντων που καταναλώνουν θα μπορούν να εμπιστεύονται προϊόντα που φέρουν το Vegan Label.

letrina-s.a.
Σήμα VEGAN

Go VEGAN with...LETRINA

Καινοτόμος υπηρεσία, πιστοποίηση βρώσιμων προϊόντων ως vegan!!

Vegan είναι τα τρόφιμα που δεν είναι προϊόντα ζωικής προέλευσης και στα οποία, σε κανένα στάδιο της παραγωγής και της μεταποίησης, δεν έχει γίνει χρήση ή προσθήκη συστατικών (συμπεριλαμβανομένων των προσθέτων, αρτυμάτων και ενζύμων) ή βοηθητικών μέσων επεξεργασίας ή ουσιών που δεν είναι πρόσθετα τροφίμων, αλλά χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο και με τον ίδιο σκοπό ως βοηθητικά μέσα επεξεργασίας σε μεταποιημένη ή μη μορφή, ζωικής προέλευσης

breakfastsoon

Vegan Breakfast

Premium υπηρεσία. Φτιάχνουμε την δική σας vegan “γωνιά” στο πρωινό σας!!

Το VEGAN BREAKFAST αποτελεί πρόταση για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό στους πελάτες και στηρίζεται στο ιδιωτικό πρωτόκολλο vegan label της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. Πρόκειται για μια premium υπηρεσία με στόχο την δημιουργία ξεχωριστής vegan “γωνιάς” σε κάθε πρωινό.

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία πιστοποίησης πατήστε ΕΔΩ

Για να λάβετε προσφορά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας