Πιστοποίησεις Προϊόντων

Σήμα VEGAN / VEGETARIAN 

Με σεβασμό στις διατροφικές επιλογές των καταναλωτών  η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. ανέπτυξε το δικό της Ελληνικό Ιδιωτικό Πρωτόκολλο ελέγχου & πιστοποίησης “Vegan” & “Vegetarian” βρώσιμων προϊόντων.

Σε συνεργασία με τη κοινότητα  GREEK VEGANS και βασισμένο στον ορισμό που προτάθηκε το 2015 στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. από τον οργανισμό EUROPEAN VEGETARIAN UNION, σκοπός του ιδιωτικού πρωτοκόλλου είναι να διασφαλίσει στο μέγιστο βαθμό ένα «καθαρό» τελικό προϊόν με σεβασμό στα ζώα, στο περιβάλλον και στους καταναλωτές

letrina-s.a.
Σήμα VEGAN

Go VEGAN with...LETRINA

Καινοτόμος υπηρεσία, πιστοποίηση βρώσιμων προϊόντων ως vegan!!

Vegan είναι τα τρόφιμα που δεν είναι προϊόντα ζωικής προέλευσης και στα οποία, σε κανένα στάδιο της παραγωγής και της μεταποίησης, δεν έχει γίνει χρήση ή προσθήκη συστατικών (συμπεριλαμβανομένων των προσθέτων, αρτυμάτων και ενζύμων) ή βοηθητικών μέσων επεξεργασίας ή ουσιών που δεν είναι πρόσθετα τροφίμων, αλλά χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο και με τον ίδιο σκοπό ως βοηθητικά μέσα επεξεργασίας σε μεταποιημένη ή μη μορφή, ζωικής προέλευσης

letrina-s.a.-veget
Σήμα VEGETARIAN

Go VEGETARIAN with...LETRINA

Πιστοποίηση βρώσιμων προϊόντων και για τους vegetarian!!

Vegetarian είναι τα τρόφιμα που πληρούν τις απαιτήσεις του ορισμού VEGAN, με τη διαφορά ότι στην παραγωγή τους μπορούν να προστεθούν ή να χρησιμοποιηθούν γάλα, πρωτόγαλα, αυγά, μέλι, κερί μέλισσας, πρόπολη, Εριολίπος (λανολίνη).

 

breakfastsoon

Vegan Πρωινό - Veganbreakfast.gr

Premium υπηρεσία. Φτιάχνουμε την δική σας vegan “γωνιά” στο πρωινό σας!!

Το VEGAN ΠΡΩΙΝΟ αποτελεί πρόταση για τις επιχειρήσεις που προσφέρουν πρωινό στους πελάτες και στηρίζεται στο ιδιωτικό πρωτόκολλο vegan/vegetarian της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. Πρόκειται για μια premium υπηρεσία με στόχο την δημιουργία ξεχωριστής vegan “γωνιάς” σε κάθε πρωινό.

 

 

 

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία πιστοποίησης πατήστε ΕΔΩ

Για να λάβετε προσφορά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας